یک نامه سرگشاده

ساخت وبلاگ

نامه سرگشاده اساتید و مدرسان دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور به رؤسای محترم سه قوه را دیده اید؟؟؟؟؟

من به بررسی مواد این نامه می پردازم. بندهای نامه را در هر پاراگراف ذکر میکنم، پس از هر بند سوال خود را میپرسم:

1. با توجه به اینکه قوی ترین اهرم بازدارندگی کشور، در طول مذاکرات از دور خارج شد و صنعت هسته ای کشور با اکسید شدن اورانیوم 20درصد، خروج اورانیوم 5/3درصد، تقلیل شدید تعداد سانتریوفیوژهای (سانتریفیوژهای) نطنز و تقریباً تعطیلی فردو و سیمان ریختن در قلب راکتور اراک و تعهدات سنگین بسیاری دیگر زمینگیر شد  تا به تعبیر رئیس جمهور محترم، چرخ اقتصاد نیز بچرخد، اینک که به اذعان بسیاری از تحلیل گران و حتی بعضی اعضای محترم دولت، تحول ملموسی در اقتصاد دیده نمی شود، از رئیس محترم جمهور این انتظار است که پاسخ دهد شما که به طور رسمی و علنی اعلام کردید بدون لغو همه تحریم ها هیچ سندی در باب هسته ای را امضاء نمی کنید، چرا صنعت هسته ای از حیز انتفاع خارج شد و خبری از لغو تحریم ها که مهمترین آن محدودیت در مراودات بانکی است نیست؟

آیت اصیل: تحول ملموس در اقتصاد با صنعت هسته ای اتفاق می افتاد؟؟ بعلاوه استاد بسیجی و ارزشی محترم، چرا زمانی که 800 میلیارد دلار پول ملت در دولت قبل به باد فنا میرفت، انتظار تحول ملموس اقتصادی نداشتید؟؟ نکند اینکه حداقل نفتمان رو خودمان میفروشیم نه ب. ز. گرامی شما، شما را آزرده خاطر کرده است؟؟

 

همچنین این انتظار از رئیس جمهور محترم وجود دارد که برای یک بارهم که شده به مردم ایران توضیح دهد که در مذاکرات هسته ای چه امتیازاتی به دشمن داده شده وشفاف توضیح فرماید که آیا علت عدم تحقق حداقلی انتظارات در مباحث مربوط به اقتصاد و معیشت مردم، ضعف در ساختار برجام است یا عهد شکنی طرف مقابل؟

آیت اصیل: من درکی از تحقق حداقلی ندارم. آمار فقر هولناک ناشی از اقدامات سبک سرانه و هیجانی و یاوه سرایی های نه تنها بیفایده بلکه مضر آقای م. ا.  ن. برکسی پوشیده نیست. تزریق ماهیانه 3000 میلیارد تومان اسکناس( بخوانید کاغذ پاره) به صورت نقدینگی در سطح جامعه ای که از نظر اقتصادی و فرهنگی با مفاهیم پولی آشنا نیست، چه ضربه ای به اقتصاد و معیشت مردم زده است؟!!! آیا شما اساتید بسیجی و ارزشی برای یک بار هم که شده سر کلاس درس خود در مورد این که این نقدینگی باید در چه جهتی هزینه میگردید، صحبت نمودید؟؟ آیا نامه سرگشاده در خصوص عدم تزریق سهم تولید در برنامه پرداخت یارانه ها نوشتید؟؟؟ کارخانجات ورشکسته و تولید به یغما رفته محصول کدام اندیشه و تفکر است؟؟ آیا برجام در این مدت می تواند شیرین کاری های گسترده دولت پاکدستان را برآورده کند؟؟!!

2- متاسفانه در چند سال اخیر و به رغم هشدارهای مکرر امام المسلمین، خیز شتاب علمی کشور دچار توقف و عقب گرد شده است، در حالی که طبق پیش بینی های مراکر(مراکز) معتبر نظرسنجی علمی جهانی در سال 1391، اگر خیز علمی ایران در سال های گذشته به رشد خود ادامه می داد، جمهوری اسلامی در سال 1396 به رتبه علمی چهارم یا پنجم دنیا نائل می گشت. علاوه بر عقب نشینی در صنعت هسته ای و سرخورده شدن بسیاری از دانشمندان، رکود و در بعضی مواقع تعطیلی بسیاری از پروژهای (پروژه های) علمی کشور از عوامل مهم این عقب گرد است. از شورایعالی انقلاب فرهنگی و مجلس شورای اسلامی این انتظار است که برای برون رفت از این وضعیت چاره اندیشی کنند و با آسیب شناسی علمی و منصفانه، دلایل این شکست مهم را به اطلاع عموم و به خصوص جامعه علمی و دانشگاهی کشور برسانند.

آیت اصیل: چنان ادعا پروری نموده اید که گویا اصلا همه پیشرفت علمی کشور مدیون فیزیک هسته ای بود و ما داشتیم در فناوری هسته ای کشور شماره یک میشدیم!!؟؟ برادر بسیجی و ارزشی من، افزایش و توسعه بی حد و حصر دانشگاههای پیام نور و دانشگاه آزاد و ... و نابود کردن فرایند انتخاب دانشجو، باعث افت شدید کیفیت دانشجویان تحصیلات تکمیلی گردیده است. این گسترش بیفکر و بدون توجیه اکنون شمشیر دو دمی گردیده است است که از یک سو باعث افت علمی دانشگاههای کشور گردیده، از سوی دیگر صدها هیات علمی که در دانشگاههای دولتی و غیر دولتی مشغول به کار هستند، بعلت کاهش تعداد دانشجویان امنیت شغلی خود را از دست داده اند!!!

استادی که امنیت شغلی ندارد، میتواند پژوهش نماید؟؟؟!!!

برادر من، دانشگاههای کشور از همه نظر در ورطه ورشکستگی هستند!!

فکرنان کن خربره آب است.

 3- علاوه بر تاکیدات امام المسلمین، بسیاری از نخبگان علمی و دانشگاهی کشور اذعان دارند که تنها راه برون رفت از رکود تاریخی که گریبان کشور به خصوص فعالان حوزه تولید و اقتصاد را گرفته است، عملیاتی کردن سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی است تا آنجا که علاوه بر سیاست ها، در ابتدای سال جاری 10 اقدام مهم برای اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی از سوی معظم له مطرح شد. از دستگاه های نظارتی به خصوص مجلس محترم شورای اسلامی درخواست می گردد که به صورت شفاف گزارش اقدامات دولت محترم در عمل به سیاست های اقتصاد مقاومتی و اقدامات مذکور را به استحضار ملت شریف ایران برسانند.

آیت اصیل: استاد گرامی، یک سوال مهم در اقتصاد این است که آیا اقتصاد دستوری می تواند مشکل گشا باشد؟؟ این سوال مهم و جالب، یک جواب ساده دارد. اقتصاد ایران را بنگرید. در مدتی که ما اقتصاد دستوری را عمل کرده و می کنیم، چه اتفاقی افتاده است؟؟ اقتصاد دولتی بزرگترین آسیب این اقتصاد است.

آیا ما اساتید بسیجی تلاشی در ایجاد تحول نموده ایم؟؟

چند درصد از مراکز رشد دانشگاهی واقعا فعال هستند و چه میزان در تحول اقتصادی نقش داشته اند؟؟؟ مراکز رشد دانشگاهی آیا واقعا نقش خود را ایفا نموده اند؟؟ من و شما به عنوان اساتید دانشگاهی آیا توانسته ایم باری از دوش این اقتصاد بیمار برداریم؟؟ آیا توانسته ایم به عنوان نخبگان فرهنگی و علمی جامعه، نقدینگی بیماری که در بانکها به صورت سپرده ذخیره می گردد را با مشاوره های خود به بازار سرمایه گسیل دهیم؟؟ آیا در افزایش نفوذ بازار سرمایه در کشور آیا نقش داشته ایم؟؟

برادر من، بسیجی بودن صرفا در بالا رفتن از دیوار سفارتها نمود ندارد!!

4- از مهمترین الزامات عملیاتی شدن اقتصاد مقاومتی مبارزه با فساد است که در این رابطه مطرح شدن فیش های حقوقی نجومی داغ سنگینی بر دل مردم گذاشت، بدتر اینکه بعضی از مسئولین محترم دولتی به طور بسیار نادرست در صدد توجیه این تخلفات برآمدند تا آنجا که گیرندگان حقوق های ناعادلانه را ذخایر نظام  برشمردند. بی تردید برخورد قانونی با این متخلفان که آمار آنها بسیار متغیر و از 100 تا 900 نفر اعلام شده است، از مطالبات جدی نظام اسلامی و همه آحاد مردم به ویژه دانشگاهیان عزیز و آزمون خطیری برای دولت محترم و دستگاه های نظارتی و از جمله قوه محترم قضاییه در مبارزه با فساد است.

آیت اصیل: من با این بند کاملا موافقم. سوالی که برایم پیش آمده این است که این گیرندگان حقوق های نجومی که خودشان به خودشان حقوق نداده اند!!!! نوشته اید مطالبات جدی نظام اسلامی، سوال من این است آیا همین نظام اسلامی به همین آقایان ذخیره انقلاب اسلامی این حقوق ها را نداده؟؟!!! چه کسی را باید مواخذه نمود؟؟

کسی که حقوق گرفته یا آن که حقوق داده است؟؟!! از نظر من، هر دو!!!

بندهای 6و5 مربوط به FATF است که بنده سوادش را ندارم، پس داخل این بحث نمی شوم.

7- بی تردید پیروزیهای انقلاب و مقاومت اسلامی در منطقه در مقابل قدرت شیطانی آمریکا و طیف گسترده ای از قدرت های مادی زمان، یک معجزه الهی است. ما دانشگاهیان ایران اسلامی بلکه همه ایران دوستان عزیز به قهرمانان خود در منطقه به خصوص سردار رشید اسلام، سرلشکر پاسدار، حاج قاسم سلیمانی افتخار می کنیم  و اعلام می داریم که اجازه نخواهیم داد، بعضی وادادگان داخلی که مانند بعضی ها درصدر اسلام گرفتار خوی اشرافیگری و جمع کردن آلاف و علوف (الوف) شده اند، باعث شوند که «صفین» دیگری در تاریخ اسلام شکل گیرد و در صورت نیاز خود نیزآماده ایم که اسلحه به دست در کنار شما قهرمانان جهانی با اذناب آمریکا در منطقه به خصوص داعشی های کثیف بجنگیم.

 8- اکنون نه فقط  نمایشگاه بزرگی از شکست های مکرر آمریکا در منطقه و، در جلوی دیده گان (دیدگان) جهانی به نمایش درآمده و نه فقط پادگان رژیم صهیونیستی در محاصره فرزندان مقاومت اسلامی قرار گرفته، بلکه رژیم منحوس و ضد اسلامی و خائن به آرمان اعراب یعنی آ ل سعود ملعون و مفلوک باید منتظر فرود موشک های انصارالله  بر شهرهای ریاض و جده و فرار شاهزاده های عیاش خود باشد. این یک واقعیت خلل ناپذیر است که الزام مهم محوغده سرطانی اسرائیل، اضمحلال کامل رژیم سعودی است، زیرا آل سعود ثابت کرده است نه اینکه (فقط) به اسلام هیچ اعتقادی ندارد بلکه زره ای (ذره ای) برای جان اعراب هم احترام قائل نیست؛ دست تا مرفق به خون آلوده این وحشیان به خون بی گناهان مسلمان عرب در سراسر جهان اسلام گواه این ادعا است، از این رو انتظار تنبه حکام جنایت پیشه آل سعود سرابی بیش نیست. فلذا از دولت محترم تقاضا داریم که اجازه ندهد بیش از این دستگاه دیپلماسی کشور در مقابل جسارت های آل سعود منفعل عمل کند و برای ایجاد ارتباط با این رژیم مفلوک و جنایتکار، عزت و اقتدار ایران اسلامی را خدشه دار نماید، بلکه لازم است با دیپلماسی فعال، جهان اسلام را نسبت به خطر ادامه حکومت این منحوسان آگاه و با مشارکت علما و نخبگان مسلمان جهان طرحی در قالب بین الملل اسلامی برای اداره حرمین شریفین آماده نمایند.

آیت اصیل: اولا که خدا بازوی حاج قاسم را پرتوان کند. ثانیا برادر من توهین و تهدید به حمله موشکی آل سعود آیا یک کار دیپلماتیک است؟!! ایجاد یک ساختار بین المللی برای اداره حرمین شریفین از آرزوی همه مسلمانان آزاده است، اما آیا می توان با بالا رفتن از دیوار سفارت و آتش زدن پرچمی که نام جلاله خداوند و نبی مکرم روی آن نقش بسته است، می توان دیپلماسی فعالی داشت؟؟ می توان با کشورهای مسلمان دیگر تعاملات دیپلماتیک ایجاد نمود؟؟

آیا باور ندارید که حمله به سفارت عربستان یک گل به خودی بسیار سفیهانه و مذبوحانه بود؟!!

خلاصه برادر ارزشی من، این برهه به خاطر ندانم کاریهای چه افرادی، یرهه حساسی شده است؟؟؟ دقت کردهاید که هر روزمان با توجه به اقدامات فراقانونی و سبکسرانه مثلا دوستان تبدیل به برهه حساس شده است؟!!

 

و اما عشق...
ما را در سایت و اما عشق دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 2vaamaeshgh2 بازدید : 182 تاريخ : دوشنبه 27 دی 1395 ساعت: 14:17